Život u prirodi

Shvatili smo, pogovoto poslednjih nekoliko meseci, koliko nam boravak u prirodi prija. Sad kada je proleće u punom zamahu, imamo neodoljivu želju da je priroda svuda oko nas, da se naši mališani bezbrižno igraju, a mi da se opustimo i oslobodimo svakodnevnog stresa.

Još je bolje ako imamo sopstveno dvorište. U tom slučaju možemo da napravimo i mali poligon, postavimo golove, možda i koš i ljuljašku. Bezbrižniji smo jer smo na svom terenu i decu možemo da pustimo da budu mnogo slobodnija dok se igraju. Ako na to dodate još i pogled na Dunav, onda ste stvorili kompletnu sliku Dunavske trilogije.

Životu prirodi uz Dunav
Život u prirodi uz Dunav

 Dunavska trilogija ceni prirodu, koristi njene najlepše obrise, a porodice i decu obožava. Dvorište se prostore na horizontu od 60 metara, sa kojeg se nastavlja indigo plava, boja bezvremenskog Dunava. Zamislite, kreirajte slobodno vreme na dvorišnoj klupici, u razgovoru sa vašim najmilijima, blizina reke podstaknuće vašu maštu. Ovde nastaju snovi o porodičnim idealima…. Obrađena zelena površina, igralište za decu, po koja trambolina, igračka uz žovijalni dečji smeh, ništa vam više nije potrebno za siguran porodičan dom. Za vas uživanje, za decu Dunavska bajka.