Prednosti življenja u maloj zajednici

Život u maloj zajednici je retkost u velikim gradovima, ali je često upravo ono što svima nedostaje. Dunavska trilogija to menja na najbolji način: naše tri urbane vile smeštene su u zajedničko dvorište, sa dovoljno prostora da se uživa nesmetano od drugih, ali i dalje blizu taman toliko da (ako želite) možete da porazgovarate.

Mali broj stanova znači da ćete zaista poznavati svoje komšije. Lakše ćete zapamtiti ko je ko i brže ćete pronaći zajednička interesovanja. Upravo to je jedna od najvećih prednosti ovakvog života – osećaj zajedništva.

U manjem okruženju sve informacije su pravovremene. Lakše se dogovarate oko upotrebe zajedničkog prostora. Otvoreniji ste da pomognete komšiji... Prednosti su brojne.

Pored toga, kada poznajete svoje komšije, postajete upućeniji jedni na druge. Čitavo okruženje doživljavate kao lično svoje, stvarate nova prijateljstva i organizujete zajedničke aktivnosti. A u Dunavskoj trilogiji uvek možete da pronađete zainteresovane za veče igara – čak i na otvorenom!

Svi ćete želeti da unapredite svoje okruženje jer manja zajednica znači lakšu organizaciju i veću zainteresovanost. Možete da napravite svoju začinsku baštu ili organizujete dečiju izložbu na otvorenom. Vikendi će biti još veće uživanje uz zajednički roštilj.

Ovo podrazumeva i manju prometnost. Jednostavno je: manje stanara znači manje gostiju i manje buke. U Dunavskoj trilogiji vas, pritom, nikada neće brinuti parkiranje jer – pored garaža za sve stanare – dovoljno je parking mesta i za sve posetioce.

Da li postoje mane? Ne u Dunavskoj trilogiji. Čitav kompleks osmišljen je tako da udovolji i pojedincima i mnogočlanim porodicama, bez obzira na njihove različite želje i potrebe. Zato ne čekajte predugo: pozovite nas i obiđite svoj novi dom nad Dunavom, u najlepšem delu Zemuna. Dobro došli!