Stil francuskih sela u vašem domu

Dunavska trilogija je jedinstvena po tome što svojim planom i uređenjem sve dizajnerske odluke ostavlja vama. Sve prostorije su svetle i prozračne, dovoljno je mesta za sve detalje i zato su sve odluke na vama. Šta mislite o francuskim selima?

Stilske odlike French country

Ovaj stil je vrlo bogat, ponekad i kitnjast, ali stvara neobično ugodnu atmosferu. Materijali su prirodni, boje prigušene, a tekstil upadljiv. Osvetljenje je uvek ekstravagantno, sa mesinganim, bronzanim ili zlatnim detaljima. Konačno, opšti utisak je da je prostor prijatno rustičan.

Ipak, svoj prostor kroz ovaj stil možete da učinite i modernijim ili eklektičnim. Slike koje krase vaše zidove mogu da bilo kog i svakog stila od renesanse do kubizma. Prostoru možete da dodate dubinu i teksturu kroz slojevitost materijala: bogate draperije, ukrasni jastučići, tepisi visokog flora...

Visoki plafoni u Dunavskoj trilogiji ostavljaju vam prostor za impresivne lustere. Ako vam je draže, odlučite se za zidne lampe koje će umekšati oštrije linije drugih komada nameštaja. Uz French country odlično će se slagati i sam antikni nameštaj, ali i moderna rešenja. Dezeni mogu da budu i floralni i apstraktni i linearni. A sami odlučujete koliko daleko ćete ići. Sa ovim stilom nema preterivanja, vaš ukus je jedina granica.

Ako ste želeli galerijski zid u svom domu, ovaj stil će ga odlično upotpuniti. Slobodno mešajte ukrašene zlatne ramove sa modernim jasnim linijama, napravite akcentni zid od drvenih letvica koje podsećaju na grede. Svaka nova interpretacija je dobrodošla.

French country možete da podignete do ekstrema ili da neke od odlika suptilno uklopite u svoj prostor. Ali od prostora morate da počnete.

Pozovite nas i posetite Dunavsku trilogiju – upoznaćemo vas sa okruženjem, svim pogodnostima i prednostima koje pruža, kao i sa mogućim arhitektonskim promenama koji će od kuće stvoriti dom. Očekujemo vas!