Zemun – grad u gradu

Zemun je antički a moderan grad. Ovde od davnina zajedno žive i rastu najrazličitiji ljudi. I u tome je jedna od najvećih lepota Zemuna – postoji mesto za sve i za svakoga.

Iako je i sam prelep, sa njegove Kule pruža se najlepši pogled na Beograd. A Dunav svemu daje drugačiju atmosferu: i umiruje i poziva na avanturu. Baš zato se mnogi u Zemun iznova vraćaju, a drugi odmah odlučuju da nikada neće otići.

Zato što je Zemun zamišljen i stvoren po meri čoveka. Urban taman koliko svima prija, a miran toliko da ga svi obožavaju. Zbog toga Zemun neprestano raste. Ipak, i dalje ostaje mnoštvo mirnih kutaka koje ga čine savršenim za život.

Poseban deo Zemuna je Pregrevica. Ulica koja nije duga, a ima mesta za sve. To je posebna zajednica u kojoj je komšija i dalje važan član svake porodice. I pravo mesto za vašu porodicu.

Dugo smo birali prostor na kom će nići Dunavska trilogija, ali smo se stalno vraćali Pregrevici. Jer tu je sve najbolje od onoga što Zemun pruža. Život u gradu i u prirodi; i ušuškano i blizu svemu; ogromno prostranstvo i najsavremenija stambena rešenja.

Zato naše urbane vile imaju malo stanova – da svi stanari jednako uživaju u lepotama Zemuna i Pregrevice. I zato je dvorište ogromno – da postoji prostor za sve što volite.

Ne odustajte od malih (i većih) luksuza. To je vaš dom i mora da odgovara vama. A Dunavska trilogija ostvariće sve snove vaše porodice. I uživaćete. U Zemunu.