001

Dunavska
trilogija

Dunavska trilogija je nov, luksuzni stambeni kompleks sa ograničenim brojem stambenih jedinica, jedinstven ne samo u Zemunu. Realizovane kao zatvoreni stambeni kompleks sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, ove urbane vile pružiće vam mnogo više. Promeniće vašu filozofiju življenja.

 

Smeštena nad Dunavom, Dunavska trilogija do maksimuma koristi sve prednosti koje ova ekskluzivna lokacija pruža. Uvučena u odnosu na samu ulicu, ima sopstvenu ogradu, čime je bezbednost podignuta na najviši nivo. To znači da će sve ono što vam je zaista važno, uvek biti i sigurno.

Čitav prostor oko vila pokrivaju uređene zelene površine koje su zapravo vaše dvorište. I koristite ga kako vi želite: za igru s najmlađima, druženje s prijateljima, čak i kampovanje pod zvezdama.

Posebno ćete uživati u delu nad samim Dunavom – pogled je neopisivo lep. Deca mogu da se bezbedno igraju dok vi uživate u pogledu na Beograd okupan suncem. Naravno, s razlogom svoje zgrade nazivamo urbanim vilama. Od materijala do završne obrade, sve je najvišeg nivoa izrade – jer ovakav kompleks to istinski zaslužuje.

U skladu sa najsavremenijim trendovima, uređenje je u potpunosti podređeno potrebama savremene porodice. Otvoren prostor, izdvojena zona za odmor, veliki prozori… svaki detalj je dobro promišljen. Za vaše goste je obezbeđen poseban parking, a vama su na raspolaganju parking mesta uz objekte ili u podzemnoj garaži.

Zato što u Dunavskoj trilogiji ima prostora za sve.
Jer vam pružamo dom koji ćete hvaliti (i kojim ćete se hvaliti).

Iznova i iznova.

002