Koncept

Želeli smo da stvorimo luksuzno utočište za vas, vašu porodicu i sve vaše goste. Zato je svaki detalj pažljivo osmišljen.

Eksterijer

Sa obe strane prostor je oivičen stablima, pa imate potpunu privatnost. Otvorene zelene površine čine da čitav prostor bude vaše lično dvorište, a svu veličanstvenost okruženja vidite u delu ka Dunavu.

Pogled je neopisiv: Dunav i Beograd stvaraju nestvaran pejzaž. Ovde se nalaze i vidikovac, pagoda i prostor za roštilj – uživaćete tokom čitave godine. Pored otvorenog parkinga, tu su i podzemne garaže, pa ne morate da brinete o parkiranju.

Dunavska trilogija jeste ekskluzivan kompleks – baš onakav kakav ste tražili.

001
002
003
006
 

Enterijer

Mi razumemo savremeno luksuzno življenje. Zato smo u Dunavsku trilogiju uneli pitoreskno okruženje Provanse, skandinavsku otvorenost prostora i urbani šarm Londona.

Svi stanovi – bez obzira na kvadraturu – imaju otvoren dnevni boravak i izdvojenu noćnu zonu. Ovakav raspored čini prostor jednako funkcionalnim i za samostalan život i za porodicu. Veliki prozori svim prostorijama daju prirodnu svetlost i tako stvaraju prozračnu atmosferu koja opušta. Postajete jedno s prirodom i uživate u svakom trenutku.

Naravno, svaki prostor može da se prilagodi vašim željama.