Povratak na sajt

Poseban Pogled.
Na život.

Zamislite da se svakog jutra budite s pogledom na Dunav. Da popodne uživate u fantastičnom, bujnom i zelenom dvorištu. Da je vaš prostor prostran, porodični, a opet intiman i blizu svega što vam je važno.Dobro došli u Dunavsku trilogiju.

001

Dunavska trilogija je poseban, luksuzan kompleks zatvorenog tipa. Čine ga tri urbane vile: Lipa – okrenuta ka ulici, pod drvoredom lipa, Gnezdo – ušuškana i tiha, i Pogled – cela usmerena na jedinstven pogled na Dunav. Bezbednost je na najvišem nivou jer je čitav kompleks oivičen kapijama sa kontrolisanim otvaranjem, sa video nadzorom i bezbednosnim sistemom.

002

Pričajmo o
Pogledu

Kao i ostale vile, i Pogled je izgrađen tako da nikada nećete morati da razmišljate o toplotnoj izolaciji. Na donjim zonama postavljen je dekorativni kamen koji ukupnom eksterijeru daje mediteranski izgled. Pregradni zidovi u potpunosti zvučno izoluju svaki od stanova. I prozori i balkonska vrata su aluminijumski, luksuzne završne obrade u bogatoj tamnoj nijansi, sa niskoemisionim dvostrukim staklima, komarnicima i spoljnim roletnama. Ulazna sigurnosna vrata stanova i ona u enterijeru su vanstandardna: obezbeđuju zvučnu izolaciju i visoka su čak 220 centimetara.

Mislili smo o svemu

U našim stanovima imate preko 100 m² životnog prostora opremljenog po najvišim standardima. Sve pločice su prve klase, a na terasama su postavljene protivklizne keramičke pločice. Vodokotlići su ugradni, a umivaonici i WC šolje iz serija Roca the Gap ili Debba. Baterije su Grohe, a tuš kade sa staklenim zidom. Naravno, sve sanitarije proizvedene su u EU. Posebno smo ponosni na bojlere iz serije Velis renomiranog proizvođača Ariston, koji su pravi ukras vašeg kupatila. Sistemi vazdušnog grejanja i hlađenja su sa nezavisnim spoljnim jedinicama, a podno grejanje sprovedeno je celom površinom stana, sa individualnim kotlom.

003

Smart-ready home

Pripreme su u završnoj fazi, pa ne samo da ćete moći da u potpunosti kontrolišete i regulišete potrošnju električne energije, već su vam obezbeđene i sve instalacije i priključci za uređaje koji su vam potrebni. U beloj boji, da se savršeno uklope uz sva dizajnerska rešenja u enterijeru.

Vaše želje,
na prvom mestu

Vila Pogled, kao i ostale u Dunavskoj trilogiji, nastala je kao ostvarenje jedne ideje: želeli smo da stvorimo savremen prostor koji vam daje slobodu da ga uredite baš kako želite, a da naši dizajnerski izbori u tome nimalo ne smetaju. U dnevnoj i spavaćim sobama nalazi se visokokvalitetni višeslojni drveni pod, a da biste vi što jednostavnije ostvarili svoje zamisli, svi zidovi su bele boje. Time je čitav prostor otvoren da od njega učinite sve što želite, bez obzira za koji stil se odlučite. Boja podova uneće toplinu ako se odlučite za meke tkanine s teksturom ili će biti odlična podloga za minimalistička rešenja karakteristična za skandinavski dizajn.

004

Noćna zona

Vaša noćna zona ima 3 ili više spavaćih soba. U svakoj od njih ima dovoljno prostora za veliki krevet, ali i radni sto ako više volite da stvarate u tišini. Bilo da se odlučite za boemski baldahin, eklektične draperije ili moderne minimalističke police za više mesta za odlaganje ili vaše omiljene knjige, svaka od spavaćih soba to omogućava. Tamna boja stolarije će uokviriti enterijer, a postojeću toplinu poda možete da dodatno istaknete tepisima visokog flora.

005

Dnevni boravak

Centralni prostor svakog doma je dnevna soba. U trosobnim i četvorosobnim stanovima u vili Pogled učinili smo je maestralnom. Drveni podovi su prava podloga za moderni stil sredine 20. veka, tako da ćete svoju dnevnu sobu lako pretvoriti u set "Ljudi sa Menhetna". Ako u fokus stavite jasne linije prozora i tamnu završnu obradu, to je savršena osnova za industrijski stil, uz odgovarajuće podne lampe i detalje u koži. Ako se odlučite za prirodne materijale i više drveta, oživećete obalski stil – uz Dunav, a zavisno od završne obrade, i mediteranski.

Vaš lični dragulj

Na kraju, tu je zajedničko dvorište. Idealan prostor da započnete svoj dan s kafom ili čajem na klupi, ili ga završite na prostranim ležaljkama sa najlepšim pogledom na Dunav i Beograd. Vaša deca će uvek moći da se bezbedno igraju, a vaši gosti će vam zavideti na jedinstvenom mestu za opuštanje, spoljnom roštilju i letnjikovcu.

006

Šta više možete da poželite? Naši stanovi su odmah useljivi. Zato: dobro došli u Pogled, u svoj novi dom.