Lepota je u detaljima
Dunavska trilogija na pravi način spaja stil,
kvalitet i funkcionalnost.
ico-prozori
PROZORI I BALKONSKA VRATA

Aluminijumski prozori i moderna balkonska vrata visokokvalitetne završne obrade sa niskoemisionim staklima 4+16+4, koja pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

ico-vrata
VRATA

Ulazna vrata - sigurnosna i estetski oblikovana, ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Enterijerska vrata - moderna, drvena, obložena medijapanom, završno obrađena melaninskom folijom.

ico-roletne
ROLETNE I KUTIJE ZA ROLETNE

Svi stanovi imaju ugrađene spoljne aluminijumske roletne. Radi standardnog izgleda fasade, boju roletni bira Investitor i ona je jednoobrazna za sve stanove.

ico-podovi
ZAVRŠNA OBRADA PODOVA

Kvalitetan i topao višeslojni drveni pod u svim dnevnim i spavaćim sobama. Italijanske ili španske keramičke pločice* u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Podovi na terasama imaju protivklizne keramičke pločice, odgovarajuće za spoljnu upotrebu.

ico-zidovi
ZAVRŠNA OBRADA ZIDOVA

Uvozne keramičke pločice* u kupatilima i toaletima i između gornjih i donjih elemenata u kuhinji. U svim dnevnim i spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna boja.

ico-kupatila
KUPATILA I TOALETI

U kupatilima je lavabo od bele keramike sa jednoručnom baterijom modernog dizajna. Bele akrilne ležeće kade i tuš kade od keramike sa prelivnim ventilima, i jednoručnom baterijom za tuš i kadu. Tuš kade sa kabinom od stakla. Obezbeđen priključak za veš mašinu sa utičnicom za struju. Sva sanitarija proizvedena je u EU.

ico-ventilacija
VENTILACIJA

Sva kupatila i toaleti opremljeni su instalacijama za provetravanje ili je obezbeđena prirodna ventilacija.

ico-termoregulacija
TERMOREGULACIJA

Savremeni multi-split sistemi sa mogućnošću maksimalne kontrole i regulacije potrošnje električne energije. Ujedno, multi-split sistemi služe i za hlađenje stanova tokom vrelih letnjih meseci.

ico-modifikacije
MODIFIKACIJE STANOVA

Osnova stana može se modifikovati (arhitektura, električne i mehaničke instalacije), ali ne kasnije od "sive faze".

Investitor može naplatiti naknadu za konsultantske i usluge projektovanja u slučaju modifikovanja osnove stana. Iznos naknade se iznova plaća za svaku modifikaciju.

* Izbor pločica treba blagovremeno dogovoriti sa Investitorom.

ico-telekomunikacija
TELEKOMUNIKACIONI PRIKLJUČCI I ELEKTROGALANTERIJA

Elektični uređaji, prekidači i utičnice su bele boje. Svetiljke su postavljene u kupatilima i toaletima i na terasama, a priključna mesta u ostalim prostorijama.

Utičnice za telefon su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama. Instalacije omogućavaju jednostavno povezivanje na brzi internet.

Utičnice za televizor su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama.

ico-bezbednost
BEZBEDNOST

Nekoliko kamera je instalirano na ulazu u zgradu, sa potpunom pokrivenošću centralnih ulaza. Svaki stan ima interfon.